Stiri agricole: INOVECO a deschis un punct de lucru pentru servicii in agricultura la Lunca, judetul Tulcea

INOVECO este un partener de incredere al tuturor operatorilor din agricultura din Romania, utilizand resursele naturale in mod responsabil si minimizand impactul nostru asupra mediului. Inovam industria agriculturii cu fiecare produs livrat, contribuind cu profesionalism si buna credinta la dezvoltarea durabila a societatii.

Pentru a veni in sprijinul producatorilor agricoli care se confrunta cu perioade lungi de seceta, avem in portofoliu o gama larga de sisteme complete de irigatii adaptate conditiilor de mediu si oricarui tip de teren.

Sustinem implementarea conceptului de Smart Agriculture si introducerea deseurilor rezultate din agricultura si din fermele zootehnice in circuitul firesc al Economiei Circulare prin tehnologii moderne de compostare.

Producem si comercializam o gama variata de plase cu uz agricol si recipienti pentru depozitare si transport din material reciclabil.

Pentru a aduce toate aceste echipamente si tehnologii cat mai aproape de fermieri, conducerea companiei INOVECO a luat decizia de a deschide un punct de lucru la Lunca, in judetul Tulcea.

Locatia aleasa este una strategica pentru firma, si in special pentru departamentul nostru de irigatii. Noul punct de lucru este gandit in primul rand ca un showroom pentru prezentarea echipamentelor si solutiilor aflate in portofoliul INOVECO. Fermierii din zona (si nu numai) vor avea astfel oportunitatea de a vedea in timp real cum functioneaza echipamentele noastre de irigatii.

Un alt punct de vedere luat in calcul in alegerea locatiei este si faptul ca in aceasta zona avem cele mai multe echipamente vandute si aflate in exploatare la fermieri. De aceea, la Lunca este si un punct de service pentru orice situatii neprevazute cu echipamentele de irigatii. Totodata, pentru a reduce riscurile aduse de perioadele prelungite de seceta, deschidem si un depozit pentru echipamentele de irigat pentru livrare rapida.

Din experienta noastra de 30 de ani pe piata din Romania, am ajuns la concluzia ca cele mai bune prezentari si activitati sunt cele practice. Acesta este motivul pentru care echipamentele cu uz in agricultura de la Lunca sunt puse in folosinta si pot fi vizitate oricand pentru a intelege exact cum functioneaza fiecare.

Activitatile care se desfasoara la punctul de lucru INOVECO:

  • Prezentari live echipamente si prezentari video
  • Activitati de depozitare si asamblare la locatie
  • Transport, puneri in functiune si service la sediul clientului.
Informatii utile pentru operatorii agricoli

De exemplu, la Lunca puteti vedea in timp real cum functioneaza un sistem de irigat alcatuit din motopompa, conducta de distributie a apei si pivot. Tot din sistemul de distributie al apei se alimenteaza si un tambur. Astfel, la finalul vizitei, veti avea o viziune completa a modului de actiune a echipamentelor de irigatii si veti avea ocazia sa discutati orice nelamuriri cu echipa noastra tehnica prezenta la locatie.

Dupa cum se stie, agricultorii care utilizeaza instalatii de irigat cu motoare termice ca si cele din portofoliul Inoveco pot beneficia de subventie pentru motorina consumata la irigat. Aceasta subventie este acordata prin Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) pana la nivelul unui consum de 50 litri/1000 mc apa, conform Ordinului MADR nr. 1727/2015.

Adresa: Strada Lacului nr. 25 sat Lunca, comuna Ceamurlia de Jos, judetul Tulcea

Persoana de contact: Marius Loghin, telefon 0752.010.881

Programarile pentru vizita la locatie se solicita prin email la: irigatii@inovecoexpert.ro.

Alte articole care v-ar putea interesa...