Fibre pentru beton si asfalt

Fibre din polipropilena pentru beton

Crackstop – Microfibre monofilament din polipropilena, patentate, care reduc aparitia fisurilor provocate de contractia si tasarea plastica, imbunatatind totodata si proprietatile suprafetei si durabilitatea dupa intarire a produselor pe baza de ciment. Fibrele sunt extrem de fine, monofilament, cu diametru de 18 microni, taiate la lungimi de la 3,6 sau 12 mm, in conformitate cu cerintele privitoare la marimea maxima a agregatelor si la aspectul suprafetei. Fibrele sunt acoperite cu un agent chimic activ , pentru a imbunatati dispersia initiala si priza. Fibrele Crackstop sunt extrem de fine si desi usor aparente in stadiul plastic, nu sunt foarte vizibile pe suprafata intarita.

Dozaj: 0,6 kg/m³

Ambalare: punga solubila 0,6 kg/m³, 30 pungi / cutie

Durus EasyFinish – Macrofibre monofilament embosate pentru armarea betonului. Fibra sintetica sintetica Durus EasyFinish este extrem de usor de manipulat si aplicat. Fibrele vin gata amestecate in beton sau pot fi adaugate in santier – un avantaj major fata de plasa de otel, care poate fi plasata incorect, afectand programele de calitate si productie. Fibrele sunt inerte fata de conditiile atmosferice, de alcalinitatea betonului si de umiditate, deci 100% fara rugina. Aceasta asigura o durata lunga de viata a structurii de beton armat cu fibrele Durus EasyFinish.

Aplicatii: Pardoseli, prefabricate.

Dozaj: 3-5 kg / m³

Ambalare: Punga solubila 2 sau 3 kg

Fibre din celuloza pentru asfalt

Innocell FG3000 – Fibre celulozice sub forma de microgranule ce se utilizeaza ca adaosuri cu rol stabilizator in mixturi asfaltice (MAS). Acestea impiedica curgerea liantului de pe agregatele minerale influentand pozitiv stabilitatea mixturilor asfaltice utilizate in domeniul rutier, la realizarea imbracamintilor bituminoase pentru drumuri noi sau reabilitari de drumuri existente (autostrazi, drumuri cu trafic greu, drumuri nationale si judetene, cai de rulare pentru biciclisti, alei pietonale etc.)

Ambalare: Big bag 500 kg (2 big bag / palet). La comanda speciala produsul poate fi ambalat sa pungi din PE de 3-9 kg

Dozaj: 3-5 kg / tona de mixtura asfaltica

Vreti sa aflati mai multe detalii despre fibre pentru beton si asfalt?

Echipele de specialisti din cadrul companiei Inoveco va stau la dispozitie pentru orice fel de intrebari despre produsele si serviciile din portofoliul nostru. Completati formularul de contact de mai jos si cereti o oferta personalizata.