Iridex Group Plastic în Topul firmelor din judetul Ilfov

Iridex Group Plastic, furnizor de top in domeniul solutiilor inteligente pentru domenii diverse precum: constructii, salubritate, agricultura ș.a., a fost nominalizat de Camera de Comert și Industrie Ilfov in cadrul ”Topului Firmelor din judetul Ilfov”, prilej cu care a ocupat locul I pentru performantele manageriale și financiare ale companiei in domeniul lucrari de constructii a proiectelor utilitare pentru fluide.

In cei peste 25 de ani de activitate in domeniul constructiilor și mediului a companiei romanești, Iridex Group Plastic se remarca prin realizari semnificative, printre care: construirea a 40% dintre instalatiile de compostare existente in Romania sau realizarea primului depozit conform de deșeuri din Romania in anul 2000, precum și implicarea in constructia a peste 80% din totalul depozitelor conforme din Romania sau statii avansate de sortare deșeuri și premii pentru solutiile smart pe care le implementeaza in ultimii ani. Ca specific, intr-o piata atat de volatila cum este piata actuala de resurse umane, peste 25% din angajatii companiei sunt alaturi de Iridex Group Plastic inca din primii ani de la infiintare, ceea ce denota sustenabilitatea companiei pe termen lung.

”Cele 741 de firmei din judetul Ilfov au avut o evolutie foarte buna in ultimul an, ceea ce ne confirma atingerea obiectivelor noastre in sprijinirea companiilor romanești, dar si a celor cu capital strain sau mixt  din judetul Ilfov. Compania Iridex Group Plastic este o companie romaneasca de top din domeniul lucrari de constructii a proiectelor utilitare pentru fluide, care, an de an, a inregistrat o evolutie benefica, prin abilitatile manageriale și experienta de piata pe care le detine”, a declarat Președintele Camerei de Comert și Industrie Ilfov, domnul Dan Dumitru.

Iridex Group Plastic a primit locul I pe domeniul lucrari de constructii a proiectelor utilitare pentru fluide in cadrul evenimentul anual „Topul Firmelor Judetului Ilfov” care a avut loc pe data de 5 noiembrie 2019. Evenimentul a reprezentat pentru Iridex Group Plastic o noua oportunitate de a se conecta și mai mult la comunitatea de afaceri a judetului Ilfov, fata de care iși asuma de peste 25 de ani contributia la dezvoltarea economica și comunitara.

Compania Iridex Group Plastic este onorata sa primeasca aceasta distinctie, fiind de peste 25 de ani prezenti in Voluntari. Iar prin activitatea pe care o desfașuram ne aducem contributia la bunastarea comunitatii și ne implicam in proiecte comunitare. Acest premiu ne onoreaza și ne obliga sa continuam activitatea de sprijinire a comunitatii locale din zona Ilfov”, a spus Adriana Mircea, director de dezvoltare Iridex Group Plastic.