Automaturatori stradale compacte

Solutia ideala pentru un mediu mai curat

Automaturatorile stradale compacte LYNX, introduse pentru prima data in 2018, prezinta performante impresionante de maturat si aspirat, capacitati de manevrare fara efort si cea mai buna autonomie din clasa lor. Interfata cu utilizatorul este la un alt nivel, oferind atat incepatorilor, cat si expertilor un control total. Designul exterior elegant invaluie o masina conceputa pentru lucrari grele, dar cu care este usor de trait datorita accesibilitatii si cerintelor minime de intretinere.

LYNX DIESEL - motor EURO 6C

Sistemul de propulsie dispune de o transmisie hidrostatica auto cu control electronic, asigurand utilizarea unei puteri minime pentru a atinge viteza si aspiratia dorite. Modul ECO cu reglare automata distincta reduce consumul de combustibil la minimum, asigurand in acelasi timp ca este furnizata suficienta putere in timpul conducerii.

Viteza maxima de deplasare este de 50km/h in modul transport.

Viteza maxima de lucru este de 12km/h.

LYNX CHARGE - varianta electrica

Conducere silentioasa si eficienta cu puterea sistemelor electrice care functioneaza in sincronizare perfecta. Motorul electric principal al modelului LYNX Charge furnizeaza pana la 55 kW de putere continua sistemului de actionare. Noul sistem de actionare electrica este mai curat, mai eficient, mai silentios si necesita mai putina intretinere.

Durata de functionare de pana la 8 ore.

Autonomie excelenta pentru perioade de lucru prelungite.

AVANTAJE

  • Design compact si putere de aspirare ridicata;
  • Utilitate maxima si autonomie sporita;
  • Conceput in functie de nevoile utilizatorului;
  • Vizibilitate de neegalat din confortul cabinei;
  • Configuratie inteligenta a comenzilor;
  • Stabilitate garantata pentru echipament.

Vreti sa aflati mai multe detalii despre echipamentele LYNX?

Echipele de specialisti din cadrul companiei Inoveco va stau la dispozitie pentru orice fel de intrebari despre produsele si serviciile din portofoliul nostru. 

Completati formularul de contact de mai jos si cereti o oferta personalizata.