Povestea noastra

INOVECO a fost infiintata in 1993, compania oferind o gama larga de produse si servicii inovatoare, alaturi de oameni bine pregatiti si un management performant. Structura noastra organizationala include patru departamente principale: Constructii (proiecte de infrastructura, civile si industriale), Materiale pentru Constructii (geosintetice, materiale speciale pentru constructii si aditivi), Productie Industriala (confectii metalice si debitare laser), Tehnologii si Echipamente pentru Agricultura si Mediu.

Sustinem cu tarie ca oamenii reprezinta cea mai importanta resursa de care dispune firma noastra, din acest motiv ne asiguram sa avem cei mai buni specialisti gata sa faca fata oricarui proiect. Incurajam initiativa, creativitatea, inovarea, loialitatea si credem cu tarie in devotamentul si caracterul oamenilor nostri. Angajamentul firmei noastre este sa creasca bunastarea economica si calitatea vietii tuturor celor care iau parte la aceasta activitate. Suntem de parere ca o comunicare buna cu partenerii si furnizorii nostri reprezinta cheia succesului in afaceri. Facem din “orientarea catre client” principiul care guverneaza sistemul nostru de valori si modul nostru de actiune.

Ne implicam in permanenta in protejarea mediului inconjurator, motiv pentru care compania noastra adopta constant idei noi si implementeaza cele mai noi tehnologii cu scopul de a avea cele mai bune performante. Pentru fiecare decizie pe care o luam punem in balanta, atat riscurile si avantajele pe termen scurt, cat si cele pe termen lung. Mentinerea acestui echilibru conduce la cresterea firmei si garanteaza ca solutiile noastre sunt cele mai potrivite atat acum, cat si in viitor. 

Domenii de activitate

Misiune si viziune

MISIUNE

Inovam industria constructiilor cu fiecare proiect finalizat, contribuind cu profesionalism si buna credinta la dezvoltarea durabila a societatii.

VIZIUNE

Viziunea firmei noastre are la baza finalizarea la timp si intr-un mod profesionist a fiecarui proiect in parte prin oferirea de solutii eficiente care sunt adaptate perfect cerintelor clientilor.

Valori

Profesionalism

Calitate

Eficienta

Integritate

Eligibilitate

Durabilitate

Loialitate

Inovare

CERTIFICARI SI AUTORIZATII

Preocuparea pentru calitatea produselor si serviciilor oferite de INOVECO este una dintre valorile esentiale ale companiei. De aceea ne asiguram ca suntem in conformitate cu cele mai inalte standarde ale calitatii din industrie (definite de SRAC):  

 • ISO 9001 are in vedere orientarea catre client si evaluarea satisfactiei acestuia precum si angajamentul top managementului pentru o imbunatatire continua.
 • ISO 14001 solicita unei organizatii sa declare ceea ce face in privinta controlarii si reducerii impactului sau asupra mediului inconjurator.
 • ISO 45001 reprezinta un model de lucru pentru organizatiile care doresc un control mai bun asupra riscurilor profesionale.
 • ISO/IEC 27001 are la baza confidentialitatea, integritatea si disponibilitatea informatiei.

INOVECO este autorizata si atestata de catre urmatoarele autoritati:

 • AFER (Autoritatea Feroviara Romana) – Autorizatie de furnizor feroviar Seria AF nr. 8902
 • ANIF (Agentia Nationala de Imbunatatiri Funciare) – Certificat de Atestare seria Ff nr. 557
 • INSEMEX Petrosani – Atestat privind capacitatea realizarii de activitati specifice nr. GANEx.Q.2020(24).12.0905
 • Biroul National de Codificare – Certificat pentru alocarea “Codului NATO de agent economic” nr. 2841

ASOCIATII DIN CARE FACEM PARTE

Misiunea noastra este de a contribui cu profesionalism la dezvoltarea durabila a societatii. Credem ca prin colaborarea cu partenerii nostri putem sa realizam acest obiectiv.

INOVECO are calitatea de membru in urmatoarele asociatii/organizatii:

 • Asociatia Romana a Compostului (ARC) – membru fondator;
 • Asociatia Romana pentru Managementul Deseurilor (ARMD) – membru fondator;
 • Asociatia Romana a Geosinteticelor (ARG) – membru fondator;
 • Asociatia Parteneriat pentru Proiecte si Fonduri Europene (APPFE);
 • Asociatia Romana a Antreprenorilor de Constructii (ARACO);
 • Asociatia Romana de Mediu (ARM);
 • Asociatia Romana de Dreptul Constructiilor;
 • Asociatia producatorilor de ciment din Romania (CIROM);
 • Societatea Romana de Geotehnica si Fundatii (SRGF);
 • Camera de Comert si Industrie Bucuresti (CCIB).

Vreti sa aflati mai multe detalii despre produsele, serviciile sau
proiectele din portofoliul INOVECO?

Echipele de specialisti din cadrul companiei Inoveco va stau la dispozitie pentru orice fel de intrebari. Facem din “orientarea catre client” principiul care guverneaza sistemul nostru de valori si modul nostru de actiune. Asteptam mesajele dvs. prin completarea formularului de contact.