Inoveco are in portofoliu sisteme liniare pentru irigatii produse de Otech. Echipamentele de tip liniara iriga parcele de forma regulata (patrat, dreptunghi). La aceste masini nu exista un punct de ancorare fix la sol, prin urmare, trebuie sa suporte presiunile mecanice ale sarcinilor mobile.

Caracteristici sisteme liniare pentru irigatii:
  • Rama cosului este realizata din otel zincat S275 in conformitate cu NF EN ISO 1461 si este echipata cu un sistem de management electric in conformitate cu NF EN909 februarie 2009 + A1;

  • Ca surse de alimentare cu apa, instalatiile pot folosi atat retelele de hidranti, cat si sursele naturale (lacuri, rauri);

  • Aplicarea apei pe suprafata de udat este controlabila in proportie de 95%;

  • Sistemul de irigatii liniar este in esenta o variatie a celui pivot, in care punctul central fix a fost inlocuit cu unul mobil. 

Instalatiile de irigat liniare marca OTECH au anverguri foarte mari si sunt realizate din cart pe patru roti si tronsoane autopropulsate. Sistemul complex de propulsie si aliniere ii permite sa opereze pe aproape orice tip de teren, extrem de precis. 

Automatizarea udarii duce la randamente mult imbunatatite, astfel incat:

  • se realizeaza o reducere de 70% a fortei de munca;
  • se realizeaza o economie de 70% a apei si de 50% a substantelor chimice administrate concomitent cu udarea, datorita schemelor flexibile si eficiente de aplicare.
Modele de sisteme liniare pentru irigatii:
  • Speedy Rain – iriga ca un pivot si se deplaseaza ca o liniara; sistemul poate fi exploatat de o singura persoana si poate fi pus in miscare telecomandat; optional poate fi echipat cu un sistem de ghidare cu mutare automata.
  • Modelul 4RMVE – numit si “liniara rotativa”, combina deplasarea liniara cu cea circulara datorita sistemului de cot articulat montat pe un lagar; acesta combina o trecere laterala catre un pivot rotativ; cele patru roti ale acesteia o fac sa poata remorca o lungime remarcabila a furtunului.

Vreti sa aflati mai multe detalii despre sisteme liniare pentru irigatii?

Specialistii in irigatii din cadrul companiei Inoveco va stau la dispozitie pentru orice fel de intrebari despre produsele si serviciile din portofoliul nostru. Completati formularul de contact de mai jos si cereti o oferta personalizata.