Plasa de protectie impotriva pasarilor

Protejeaza impotriva pasarilor daunatoare

Plasa de protectie impotriva pasarilor este folosita in principal pentru protectia impotriva pasarilor daunatoare (ex.: randunici, mierle, porumbei, etc.) si poate fi usor folosita pe culturi de legume, pomi fructiferi, arbusti, vita de vie, etc. timp de mai multe sezoane. Prin folosirea acestei bariere, pasarile nu se prind in plasa, dar in acelasi timp nici nu ajung la plante. Este realizata din polietilena de inalta densitate cu tesatura tip monofilament. 

SPECIFICATII TEHNICE

Lungime
Latime
Dimensiune ochi
Culoare
Greutate rola
Rezistenta UV
100 m
6 m
6 mm
verde
18 kg
5 ani

AVANTAJE

  • rezistenta la intemperii si actiunea radiatiilor UV;
  • permite patrunderea aerului si a luminii;
  • reutilizare indelungata;
  • material reciclabil;
  • nu rugineste si nu putrezeste;
  • culoare placuta, prietenoasa cu mediul;
  • manipulare si montare usoara.

Vreti sa aflati mai multe detalii despre plasa de protectie impotriva pasarilor?

Echipele de specialisti din cadrul companiei Inoveco va stau la dispozitie pentru orice fel de intrebari despre produsele si serviciile din portofoliul nostru. 

Completati formularul de contact de mai jos si cereti o oferta personalizata.

Inovam industria constructiilor in mod sustenabil inca din 1993

Inoveco ofera o varietate de produse si servicii inovatoare, pentru dezvoltarea sustenabila a industriei constructiilor. Protejarea mediului inconjurator si orientarea catre client sunt cateva dintre directiile principale pe care le urmam in activitatile zilnice. 

Adoptam constant cele mai noi tehnologii de pe piata, luand mereu in balanta avantajele si riscurile pe termen scurt, dar si pe termen lung.  Mentinerea acestui echilibru conduce la cresterea firmei si garanteaza ca solutiile noastre sunt cele mai potrivite atat acum, cat si in viitor.