Plasa anti-grindina

Protejeaza impotriva daunelor cauzate de grindina

Plasa anti-grindina este fabricata utilizand tehnologia de tesere monofilament din polietilena de inalta densitate. Plasa obtinuta astfel nu se desira, iar daca o rupere sau o gaura apare, aceasta nu se va mari.

Plasele ofera cea mai buna protectie pentru fructe, permitand luminii, umiditatii si aerului sa patrunda pentru a produce recolte sanatoase si abundente. Este ideala pentru gradini de legume si livezi, protejand culturile impotriva pagubelor cauzate de grindina, de la semanat pana la recoltare, de asemenea, poate fi folosita ca protectie contra pasarilor.

AVANTAJE

  • protejeaza impotriva pagubelor create de grindina;
  • fabricata din polietilena de inalta densitate;
  • permite trecerea luminii, umiditatii si aerului;
  • rezistenta mare la desirare.;
  • creeaza un microclimat favorabil dezvoltarii culturilor;
  • protectie impotriva pasarilor si a insectelor
  • permite recoltarea fructelor coapte timpuriu.

Vreti sa aflati mai multe detalii despre plasa anti-grindina?

Echipele de specialisti din cadrul companiei Inoveco va stau la dispozitie pentru orice fel de intrebari despre produsele si serviciile din portofoliul nostru. 

Completati formularul de contact de mai jos si cereti o oferta personalizata.

Inovam industria constructiilor in mod sustenabil inca din 1993

Infiintata in anul 1993, Inoveco are in portofoliu o gama larga de produse si servicii inovatoare. Luam toate masurile necesare pentru a utiliza resursele naturale intr-un mod responsabil.

Contribuim cu profesionalism la dezvoltarea durabila a proiectelor de constructii, cu un impact minim asupra mediului inconjurator.

Facem din “orientarea catre client” principiul care guverneaza sistemul nostru de valori si modul nostru de actiune. Ne mandrim ca avem alaturi de noi oameni bine pregatiti si un management performant.