Agril anti-inghet

Protejeaza culturile de frig

Unul dintre produsele si plasele de protectie pentru uz agricol din portofoliul Inoveco este fibra microporoasa anti-inght sau agril anti-inghet. Acesta este un material de protectie netesut, realizat din polipropilena, special conceput pentru protectia culturilor. Se foloseste in agricultura si horticultura. Produs realizat in UE.

SPECIFICATII TEHNICE

Lungime
Latime
Culoare
Greutate rola
Rezistenta UV
200 m
6 m
alb
23 kg
5 ani

AVANTAJE

  • protejeaza impotriva vremii nefavorabile (inghet, zapada, grindina, vant puternic);
  • permite cultivarea mai devreme (mai multe cicluri de plantare/an);
  • reduce pierderea umiditatii din sol;
  • reduce riscul polenizarii incrucisate;
  • permite apei, aerului si nutrientilor sa ajunga la culturi;
  • reduce necesitatea folosirii insecticidelor si a tratamentului chimic;
  • este usor, nu inhiba dezvoltarea plantelor.

Vreti sa aflati mai multe detalii despre agril anti-inghet?

Echipele de specialisti din cadrul companiei Inoveco va stau la dispozitie pentru orice fel de intrebari despre produsele si serviciile din portofoliul nostru. 

Completati formularul de contact de mai jos si cereti o oferta personalizata.

Inovam industria constructiilor in mod sustenabil inca din 1993

INOVECO a fost infiintata in 1993, compania oferind o gama larga de produse si servicii inovatoare, alaturi de oameni bine pregatiti si un management performant. Ne dorim să devenim un partener de încredere în dezvoltarea proiectelor de construcții, utilizând resursele naturale în mod responsabil și minimizând impactul nostru asupra mediului.

Ne implicam in permanenta in protejarea mediului inconjurator, motiv pentru care compania noastra adopta constant idei noi si implementeaza cele mai noi tehnologii cu scopul de a avea cele mai bune performante. Pentru fiecare decizie pe care o luam punem in balanta, atat riscurile si avantajele pe termen scurt, cat si cele pe termen lung. Mentinerea acestui echilibru conduce la cresterea firmei si garanteaza ca solutiile noastre sunt cele mai potrivite atat acum, cat si in viitor.