Plase pentru ambalat

Gama variata de culori si multiple utilizari

Inoveco oferta variate plase pentru ambalat care sunt realizate din polietilena pura. Acest lucru permite contactul cu produsele ambalate, dar si circulatia aerului in jurul produsului, eliminand astfel condensul. Plasele Inoveco sunt adaptate la orice dimensiune, stimuleaza culoarea naturala a produsului impachetat si sunt realizate din material reciclabil. La cerere ele se pot realiza in orice dimensiune si culoare.

Aceste plase folosite la ambalat au o gama variata de culori si multiple utilizari de la ambalat fructe (mere, nuci, lamai, portocale, etc.), legume (ceapa, usturoi, arpagic, etc.), jucarii, sticle, lemne, caserole, diferite recipiente, etc.

AVANTAJE

  • permit circulatia aerului in jurul produsului;
  • elimina condensul;
  • se adapteaza la orice dimensiune;
  • rezistenta la actiunea agentilor corozivi si oxidanti;
  • rezistenta la actiunea factorilor climatici de degradare (praf, umiditate, inghet, etc.);
  • realizate din material reciclabil.

Vreti sa aflati mai multe detalii despre plase pentru ambalat?

Echipele de specialisti din cadrul companiei Inoveco va stau la dispozitie pentru orice fel de intrebari despre produsele si serviciile din portofoliul nostru. 

Completati formularul de contact de mai jos si cereti o oferta personalizata.

Inovam industria constructiilor in mod sustenabil inca din 1993

INOVECO a fost infiintata in 1993, compania oferind o gama larga de produse si servicii inovatoare

Producem si comercializam o gama variata de plase din material reciclabil, cu utilizari diverse: pentru ambalat (plase extrudate si tesute pentru ambalat fructe si legume, plase pentru paletizat, saci raschel). 

Avem in portofoliu si plase pentru constructii (de exemplu, plasa pentru protectie schela, plasa rabit, garduri din polietilena de diferite culori, plasa pentru stabilizarea solului, etc.). O alta categorie de produse e reprezentata de plasele pentru uz agricol (de exemplu, plase antipasari sau anti-grindina, agrotextil antiinghet, etc.)