Cosuri de birou

Cosurile de birou propuse de catre firma noastra sunt produse inovatoare, cu design functional si modern, fabricate cu cea mai noua tehnologie prin injectie din materiale de inalta calitate.

Cosurile de birou, folosite adesea in baterii de 3, faciliteaza colectarea selectiva. Pot fi comandate in diverse culori pentru sortarea diferitelor materiale reciclabile si nereciclabile. Aceste produse au capacitati intre 10 si 50 de litri si pot fi utilizate in gospodarii private, in bucatarii, birouri si in spatii industriale.

Dimensiunile si design-ul functional sunt caracteristici care le recomanda ca un ajutor indispensabil.

Un maner special blocheaza sau deschide cosul de birou, in functie de pozitia sa. Cand manerul se afla in pozitia “sus” sau in “fata”, capacul ramane blocat, impiedicand golirea accidentala sau patrunderea animalelor de casa sau a rozatoarelor. Cosul de birou este deblocat de indata ce manerul este pozitionat pe “spate”. Este ideeal pentru depozitarea temporara a deseurilor.

Avantaje:

  • sunt reciclabile

  • sunt fabricate din polietilena de inalta calitate, prelucrate prin injectie de inalta presiune

  • au o durata lunga de viata

  • au rezistenta la substante chimice, la inghet, caldura si sunt protejate impotriva radiatiilor U.V.

Cosurile de birou sunt fabricate in conformitate cu normele U.E. si respecta standardele de calitate ISO 14001 – ISO 9001

Specificatii

    Volum    Greutate

28 l    27,5 l    1,27 kg

32 l    31,5 l    1,32 kg

40 l    38,5 l    1,83 kg

50 l    49,5 l    2,08 kg