Containere semiingropate

Gama de containere semiingropate cuprinde 4 tipuri cu capacitati cuprinse intre 0,6-5 m³.

Corpul containerelor este fabricat prin tehnologia rotomoulding, din polietilena de inalta densitate 100% impermeabila si rezistenta la actiunea razelor UV, culoarea uzuala fiind gri deschis. Capacul este fabricat din acelasi material. Culoarea este gri inchis cu efecte de granit.

Partea vizibila a containerelor poate fi placata cu lemn impregnat, aluminiu sau orice alt material pe care clientul il doreste pentru a crea un design atractiv.

Datorita constructiei containerului , deseurile se comprima la baza containerului, fiind necesar un volum mai redus pentru aceeasi cantitate de deseuri comparativ cu containerele traditionale.

Nu sunt necesare mecanisme de sustinere sau alte constructii  speciale ( platforme, adaposturi) pentru protectia acestor containere.

 

Capacitate

Diametru

Dimensiunile subterane

Dimensiunile supraterane

5

5 m³

1820 mm

 

 

1750 mm

 

 

1250 mm

3

3 m³


1500 mm

1

1,2 m³

1150 mm

Bio

0,6 m³

1150 mm

 

Capacul containerului   semi-ingropat se inchide etans. Volumul generos al containerului si constructia sa permit depozitarea unei cantitati semnificativ mai mare de gunoi menajer sau reciclabil astfel incat spatiul din jurul containerelor ramane curat si igienic.

Gunoiul depozitat o perioada mai lunga de timp este pastrat la baza, iar mirosurile neplacute nu ies la suprafata.