Executie lucrari la Satu Mare

Inchiderea depozitului de deseuri urbane Satu Mare

Denumirea lucrarii: „Inchiderea depozitului de deseuri urbane Satu Mare”

DETALII DESPRE PROIECT

Beneficiarul acestui proiect este Judetul Satu-Mare, prin Consiliul Judetean Satu-Mare, iar elaboratorul proiectului tehnic de executie, inclusiv a detaliilor de executie este THP Engineering SRL.

Proiectul face parte din cadrul obiectivului de investiții ”Managementul regional al deșeurilor urbane și ecologizarea rampelor de deșeuri din județul Satu Mare”, program aflat in implementare inca din anul 2006. In conformitate cu prevederile H.G. 766/1997 constructia se incadreaza in categoria “C” de importanta.

Executie lucrari la Satu Mare
Add Your Tooltip Text Here

DETALII DESPRE AMPLASAMENT

Depozitul de deseuri urbane neconform este situat in municipiul Satu Mare, str. Odoreului 124-126 si are o suprafata totala de 253.723 mp identificat.

Imobilul se afla in proprietatea Municipiului Satu Mare si a fost dat in administrarea Consiliului Judetean Satu Mare pe durata derularii proiectului.

OBIECTIVE INVESTITIE LUCRARI LA SATU MARE

Obiectivele acestui proiectul sunt executia si finalizarea lucrarilor de inchidere a depozitului de deseuri neconform din municipiul Satu Mare, in conformitate cu prevederile si normativele legale, pentru conformarea cu prevederile Directivei UE privind depozitele de deseuri (Directiva 1999/31/CE a Consiliului) si eliminarea/reducerea pe cat posibil a sursei de contaminare a factorilor de mediu (apa, aer, sol) si, implicit a impactului asupra sanatatii populatiei municipiului Satu Mare.

LUCRARI EXECUTATE LA SATU MARE IN CADRUL PROIECTULUI

  • Lucrari preliminare de terasamente (indepartare vegetatie mare si mica de pe amplasament)
  • Lucrari de terasamente (excavare si transport deseuri si sol, nivelare-excavare si compactare suparafata teren aferenta depozit, umplere si acoperire cu sol inert)
  • Colectare levigat (executie drenaj ascuns/ingropat la baza depozitului, montare conducta pentru levigat pt curgere gravitationala in afara bazinului pt levigat, montare camin pentru levigat)
  • Sistem de extractie a gazului de depozit (executie de foraje verticale pentru gaz, echipare si montare puturi existente, echipare si montare biofiltru gaz)
  • Executie puturi monitorizare (realizare instalatie de monitorizare a apei subterane formata din 8 puturi)
  • Executie drum perimetral (realizare drum de acces din zona de margine a depozitului)
  • Lucrari de preluare si dirijare ape pluviale (sistem de colectare si evacuare a apei de suprafata)
  • Bazin de retentie pentru retinerea apelor pluviale (curatare si decolmatare bazin retentie ape pluviale)
  • Sistem de etansare finala a depozitului (lucrari de terasamente)
  • Amenajare peisagera (sadire cu udare si fertilizare)

Vreti sa aflati mai multe detalii despre proiectele noastre in derulare?

Echipele de specialisti din cadrul companiei Inoveco va stau la dispozitie pentru orice fel de intrebari despre produsele si serviciile din portofoliul nostru.