Produse auxiliare turnarii betonului

Produse pentru decofrare

Decofrol A – este un produs pentru decofrare gata preparat care poate fi aplicat prin pulverizare sau pensulare pe orice tip de cofraj. Imbunatateste suprafata betonului prin reducerea sau eliminarea golurilor si defectelor. Reduce cheltuielile de reparatie asociate cu peticirea sau polizarea defectelor de pe suprafata. Nu pateaza.,este potrivit chiar si pentru betonul care contine ciment alb. Reduce nevoia si costurile de curatare a cofrajelor prin reducerea stratului de beton ramas pe cofraj. Este non-toxic ,facut din uleiuri de ester,nu ataca pielea, biodegradabil, adecvat pentru uz atat interior cat si exterior, este impermeabil,rezistent la ploaie, formeaza o pelicula pe cofraj care nu permite aparitia ruginii.

Ambalare: canistra 20 kg, canistra 60 kg, butoi 200 kg sau IBC 1000 kg.

Produse pentru protectia betonului proaspat

Concure WB – Compus pe baza de apa pentru intarirea betonului proaspat. Imbunatateste procesul de intarire al betonului, intensifica hidratarea si durabilitatea acestuia. Controleaza pierderea de umiditate, imbunatateste calitatea suprafetei, reduce permeabilitatea producand o suprafata dura fara praf si previne potentialul de contractie si fisurare al suprafetei.

Consum estimat: 0,2-0,3 kg / m²

Ambalare: canistra 60 kg sau IBC 1000 kg.

Produse pentru curatarea betonului intarit

Decapat Iridex – Decapantul Iridex se utilizează pentru îndepărtarea reziduurilor de ciment, mortar si beton, de pe utilajele folosite în santier, din cife, de pe malaxor sau de pe cofraje.

Ambalare: canistra 27 kg