Lichidare de STOC la INOVECO – Utilaje pentru intretinerea drumurilor iarna

Calitatea echipamentelor pentru intretinerea drumurilor iarna reprezinta un factor crucial pentru  desfasurarea in bune conditii a traficului rutier in sezonul rece. Cum iarna se apropie cu pasi repezi si prima zapada deja a luat tara in stapanire, acesta este un moment foarte bun de a profita de lichidarea de stoc de la INOVECO. Avem utilaje de vanzare la sediul nostru din Voluntari. Va asteptam la vizionare – stoc limitat!!

SARARITA SOLID L9.0K - intretinerea drumurilor iarna

  • Puternica si durabila, SOLID L9.0K va face fata cu usurinta oricarei provocari, indiferent daca lucrati in conditii de zapada abundenta si viscol puternic sau daca este o iarna usoara.
  • Echipamentul poate fi montat pe orice vehicul destinat intretinerii de iarna, de la vehicule multifunctionale si comerciale usoare pana la tractoare si camioane.

Avantaje cheie pentru sararita L9.0K

PRECIZIE
Precizia si eficienta ridicata sunt generate de calitatea constructiei tuturor componentelor echipamentului si de catre unitatea de control EPOS care permit controlul tuturor parametrilor direct din cabina vehiculului.
DURABILITATE
Combinatia de trei sisteme de protectie a suprafetei asigura a lunga durata de viata a echipamentului, chiar si in cele mai grele conditii de lucru.
SIMPLITATE IN UTILIZARE
Foloseste picioare pentru montare si demontare si un cadru care poate fi ajustat pentru metode variate de montare.
INTRETINERE MINIMA
Componentele principale sunt construite pentru a lucra pe tot timpul iernii, fara a fi nevoie de operatiuni suplimentare de intretinere
Previous slide
Next slide

PLUG MSP 3.6 - intretinerea drumurilor iarna

  • MSP 3.6 este proiectata pentru intretinerea diferitelor suprafete si curatarea diferitelor tipuri de zapada.
  • Se caracterizeaza prin combinatia dintre structura de grila din otel si suprafata ferma, din polietilena a aripilor, care realizeaza un raport optim intre greutatea si robustetea plugului.

Avantaje cheie pentru plug MSP 3.6

2 RACLETE DE CURATARE
Designul special al mecanismului cu racleta dubla permite ajustarea simpla a lamei la conditiile de drum. Al doilea rand de raclete poate fi ridicat sau coborat hidraulic, dupa nevoie, astfel incat sa poata curata atat zapada intarita, cat si cea topita.
PLUG DE ZAPADA UNIVERSAL
Proiectat pentru intretinerea unei game largi de suprafete si curatarea diferitelor tipuri de zapada.
EFICIENTA
Designul curbat al aripii permite o inlaturare mai eficienta a zapezii, iar mecanismul cu racleta dubla asigura adaptabilitatea la toate tipurile de zapada
Previous slide
Next slide

Cereti o oferta personalizata!

Portofoliul INOVECO dispune de o gama variata de echipamente pentru intretinerea drumurilor iarna. Utilajele mentionate in aceasta oferta fac parte din stocul demo. Prezinta atat urme de uzura din utilizarea minima in scop demonstrativ, dar si urme de imbatranire a materialului, ca urmare a expunerii la soare/intemperii. Le ofertam doar impreuna, la pret second-hand.