Produse si servicii

MATERIALE DE CONSTRUCTII

Materiale pentru hidroizolatii

Aditivi pentru betoane, fibre de polipropilena si celuloza, mortare pentru reparatii structurale, materiale pentru subturnari si ancorari, mortare pentru hidroizolatii etc.

Materiale geosintetice

Materiale polimerice cu structura plana, utilizate impreuna cu pamanturi sau alte materiale in domeniul constructiilor.

produse_chimice

Produse chimice

IRIDEX GROUP PLASTIC desfasoara ca activitate principala, productia de aditivi pentru betoane sub licenta FOSROC Ltd. Anglia, cunoscuti pe piata mondiala cu denumirea CONPLAST.

caderi de pietre

Protectii impotriva caderilor de pietre

Protectia impotriva caderilor de pietre si prevenirea hazardelor naturale sunt elemente esentiale pentru securitatea si siguranta drumurilor, cailor ferate, operatiilor miniere si retelelor de infrastructura.

Plasa_fatada_schele_0

Plase pentru constructii

Plase pentru utilizare in constructii, precum plase de protectie schela, imprejmuire lucari, avertizare cabluri si conducte

CONFECTII METALICE.1

Confectii metalice

Sectia de confectii metalice si prelucrari mecanice se afla in incinta sediului Iridex Group Plastic. Ambele sectii se afla in interiorul unei hale cu suprafata construita de 2.211,30 mp.

confectii metalice 1

Debitare laser

Oferim servicii de calitate in debitarea laser a materialelor precum otel carbon, otel inoxidabil sau aluminiu.

intretineredrumuri

Intretinere drumuri

Iridex Group Plastic executa in Romania operatiuni mecanizate de deszapezire si imprastiere material antiderapant cu autovehicule specializate.

Proiecte

infrastructura

Proiecte de infrastructura

In domeniul lucrarilor de apa-canal, Iridex Group Plastic are experienta in realizarea de statii de tratare pentru apa menajera, statii de epurare a apelor uzate, precum si a alimentarilor cu apa dar si a sistemelor de canalizare.

civile

Proiecte constructii civile si industriale

Incepand cu structura de rezistenta, inchideri si compartimentari, utilitati si pana la realizarea finisajelor interioare si exterioare, Iridex Group Plastic se mandreste cu lucrari de constructii civile la care materialele de calitate, tehnologiile utilizate precum si personalul calificat fac diferenta.