Peria MKK

Peria cu arbore intermediar MKK pentru camioane este destinata curatarii minutioase a suprafetelor de trafic public.

Este special conceput pentru curatarea zapezii ramase in parti inegale ale drumurilor dupa trecerea plugurilor de zapada, dar poate fi folosit alternativ ca dispozitiv independent pentru curatarea zapezii atunci cand exista cantitati mai mici de zapada proaspata si uscata pe drum.

Pentru o eficienta maxima la curatarea zapezii de pe suprafete neuniforme, peria MKK este folosita cu un plug frontal de zapada.

Prin curatarea zapezii ramase dupa trecerea plugurilor de zapada, se reduce cantitatea de sare necesara pentru imprastierea ulterioara, reducand astfel costurile operationale si protejand mediul si infrastructura de trafic.

Componenta:

  • placi de fixare pentru sasiu;
  • mecanism de ridicare a periei;
  • hidromotor pentru axul periei (axului);
  • ax cu segmente de perie;
  • sistem de inclinare axiala;
  • cadru de transport;
  • protectie din cauciuc fata impotriva stropirii de zapada;
  • picioare pentru montare si eliminare.

Peria de maturare frontala MKH este utilizata pentru intretinerea drumurilor, cailor, parcarilor si a altor suprafete de asfalt si beton pe tot parcursul anului.

Este disponibila in trei dimensiuni (1200 – 1600mm), permite curatarea rapida si simpla a zapezii in timpul iernii si indeparteaza eficient solul, frunzele, resturile si alte tipuri de murdarie in restul anului.

Segmentele de maturare sunt confectionate din polipropilena, ceea ce permite maturarea suprafetelor sensibile fara a le deteriora.

Datorita punctului sau central de pivotare, peria poate fi rotita spre stanga si spre dreapta, fara a depasi latimea vehiculului de transport.

 Cele doua motoare de 300 Nm care conduc peria sunt inchise in interiorul osiei, ceea ce face ca latimea maturata a periei sa fie aproape identica cu latimea totala.

Peria MKH este destinata montarii pe purtatoarele mici, precum MUVO si tractoare mici.

Peria MKH

Peria MKM

Peria de maturat frontala MKM este utilizata pentru intretinerea drumurilor, cailor, parcarilor si a altor suprafete de asfalt si beton pe tot parcursul anului.

Este disponibila in trei dimensiuni (1600 – 2000 mm), permite curatarea rapida si simpla a zapezii in timpul iernii si indeparteaza eficient solul, frunzele, resturile si alte tipuri de murdarie in restul anului.

Pentru a reduce la minimum ridicarea prafului in timpul maturatului, peria MKM poate fi echipata cu o pompa de apa si un sistem de duze.

 Alimentarea cu apa pentru duze trebuie sa fie asigurata printr-un rezervor de apa suplimentar al vehiculului care conduce.

Peria este proiectata pentru montarea pe vehicule multifunctionale mici, cum ar fi MUVO si tractoare mici.

Vreti sa aflati mai multe detalii despre periile pentru zapada?

Echipele de specialisti din cadrul companiei Inoveco va stau la dispozitie pentru orice fel de intrebari despre produsele si serviciile din portofoliul nostru. Completati formularul de contact de mai jos si cereti o oferta personalizata.