Inchidere depozit de deseuri neconform din Ploiesti si construirea statiilor de transfer a deseurilor aferente SMID in judetul Prahova, din cadrul proiectului Sistem de Management Integrat al Deseurilor in judetul Prahova

In cadrul proiectului, s-au realizat urmatoarele:

Statia de transfer Busteni.

Amplasamentul statiei de transfer cuprinde 2,1 ha (21.195 mp) si se afla in limita administrativa a doua orase Busteni si Sinaia, apartinand domeniului public al celor doua orase.

Astfel pe limita administrativa a orasului Busteni se afla suprafata de circa 1 ha (9.993 mp) iar pe limita administrativa a orasului Sinaia se afla suprafata de 1.1 ha (11.202 mp). Amplasamentul este situat la o distanta de circa 800 de m fata de zona locuibila.

Statia de transfer Urlati

Amplasamentul cuprinde 2.0 ha, fiind situat in intravilanul localitatii Urlati, judetul Prahova, la o distanta de aproximativ 360 m de zona locuita a localitatii Urlati si apartine domeniului public al orasului Urlati.

Accesul rutier se realizeaza prin intermediul Drumului judetean DJ 102C. închiderea depozitului urban neconfrom Ploiesti

Amplasamentul ocupa o suprafata de 31,0 ha, conform studiilor topografice, fiind situat in intravilanul Municipiului Ploiesti, judetul Prahova, la o distanta de aproximativ 1.080 m de zona locuita a Municipiului Ploiesti si apartine domeniului public al Municipiului Ploiesti. Accesul rutier se realizeaza prin intermediul Drumului judetean DN1A.