Solutii pentru depozitat

Boxpaleti: inchis cu trei traverse, inchis cu patru picioare, perforat cu patru picioare.

Sunt produsi din polietilena de o inalta calitate, non-toxica din punct de vedere alimentar, garanteaza o lunga durata de viata si rezistenta crescuta împotriva agentilor chimici, a înghetului, caldurii si a radiatiilor UV.

Boxpaletii sunt rezistenti atat la solutii alcaline diluate, cat si concentrate, datorita calitatii superioare a materiilor prime folosite la fabricarea lor.Atat structura de pereti dubli, cu ranforsari la colturi si în centru, cât si forma partii inferioare, garanteaza o rezistenta mare la încarcare. Datorita colturilor rotunde, precum si a robinetului de scurgere a lichidelor, fixat de corpul boxpaletului cu diametrul de 1″ sau 2″, curatarea boxpaletului pe interior se face foarte usor.

Europaleti

Europaletii sunt unealta ideala in sistemele moderne de logistica. Cu greutate redusa , constructie robusta si rezistenta la agenti chimici, la inghet, caldura si radiatii UV sunt doar cateva avantaje fata  de paletii clasici din lemn.

Europaletii sunt de inalta calitate, ofera o siguranta sporita si o durata de viata lunga, asigurand un raport calitate-pret foarte bun in vederea transportului si depozitarii.

Pot fi folositi la temperaturi variind de la -30°C pana la +60°C si au o rezistenta ridicata la mediile chimice.

Spre deosebire de paletii de lemn sunt rezistenti la umiditate si nu favorizeaza cresterea de microorganisme sau insecte.

Dimensiunile sunt gandite astfel incat sa optimizeze folosirea lor in camioane, containere si depozite si pentru a permite folosirea lor in sectiile de productie. Sunt fabricate din materie prima non-toxica, 100% reciclabila, fiind ecologice.

Europaletii sunt usor de stivuit si ating capacitati ideale de transport. Intr-un camion de 90 m³se pot incarca pana la 2000 – 2500 europaleti in functie de dimensiuni. Pot fi personalizati prin stantarea la cald cu nume, logo-uri, numere seriale sau grafica.