GeocompozitGeocompozit

Geocompozit de drenaj cu minituburi

Timp de secole, materialele granulare au fost utilizate pentru a asigura drenajul necesar la lucrarile ingineresti  ce pot duce in anumite cazuri la costuri foarte mari.

In prezent Inoveco ofera alternative valabile pentru straturile drenante din pietris cu ajutorul geocompozitelor cu minituburi din gama DRAINTUBE.

Realizate prin combinarea a doua straturi de geotextile-intertesute si  a unei retele de minituburi  din polipropilena inerte chimic ce asigura o performanta si eficienta din punct de vedere al costurilor, economisirea timpului, optimizarea constructiei, rezistenta si eficienta pe termen lung.

Aplicatii de mediu

“Un raspuns la mai multe probleme de drenare pentru depozitele de deseuri”

Cu o capacitate constanta de drenare pe termen lung, geocompozitul de drenaj DRAINTUBE ofera solutii pentru drenarea apei si a levigatului  din depozitele de deseuri. Capacitatile tehnice dovedite ale geocompozitului de drenaj DRAINTUBE  permite inginerilor  sa resolve probleme de drenare intr-un mod simplu si eficient.

Aplicatii in constructii civile

                “Pentru drenarea si indepartea presiunii apei din pori din structurile geotehnice”

                Datorita provocarilor financiare evidente fata utilizarii a pietrisului sau a nisipului, geocompozitul de drenaj DRAINTUBE poate fi utilizat cu success ca alternativa la terasamente, drumuri sau constructii civile.

                Gecompozitul de drenaj DRAINTUBE  ajuta la controlul efectelor nocive ale ciclurilor de inghet-dezghet,  reduce traficul pe santier si asigura un timp de instalare rapid si usor.

Aplicatii in domeniul cladirilor

                “Performanta ridicata in fiecare etapa”

                Gecompozitul de drenaj DRAINTUBE oferta o solutie de drenare eficienta din punct de vedere al costurilor cat si a capacitatii de drenare pentru cladiri  si terenuri sportive fata de metodele traditionale.

                Inoveco pune la dispozitie  pentru dumneavoastra gratuit programul de calcul Lymphea pentru dimensionarea  sistemului de drenaj DRAINTUBE.